Artikel Marketing: Sådan får du tonsvis af meget målrettede besøgende på dit websted i år at komme

Jeg har læst en masse af eBøger om internetmarkedsføring og jeg har prøvet mange trafik ordninger. Jeg har brugt en lille formue for at få besøgende til min hjemmeside. Jeg har Taljeret en masse tid på at optimere mine websteder… for søgemaskiner, men intet virkelig fik jeg ventede på resultaterne. Indtil jeg opdagede en ny metode til at få meget målrettede besøgende: skrive artikler og sende til artiklen mapper. Det er let at gøre – men der er nogle vigtige ting du skal overveje:

1. kom med et søgeord rig overskrift, der tiltrækker opmærksomhed. Helt ærligt, jeg ser en masse artikler om dagen, men jeg virkelig læse dem med en interessant og spændende overskrift.

2. Skriv høj kvalitet artikler om dit websted, men ikke tilbyder din tjeneste eller et produkt direkte fordi folk ikke kan lide at få solgt.

3. give nyttige og høj kvalitet indhold. Skrive om et emne og tilbyder så meget nyttig information som muligt. Husk at de fleste af de mennesker på udkig efter oplysninger om et emne eller til at finde en løsning for et bestemt problem, de har.

4. Tilsæt nogle målrettede søgeord i kroppen af din artikel.

5. spell check din artikel med en software eller give en ven for korrekturlæsning.

6. indsende dine artikler til så mange artiklen mapper som muligt. Det lyder hårdt, men det er nemmere end du tror. Du kan bruge automatiske software eller du kan vælge online indsendelse tjenester.

Så vent for besøgende… er det enkelt og nemt. Men Vent ikke for længe.. .du kan bruge din tid på at skrive en anden artikel og gøre det samme igen. Hvis du har tid til at skrive en artikel om ugen og indsende din artikel til de vigtigste artiklen mapper du vil have en lind strøm af meget målrettede besøgende på dit websted for år til at komme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *