Anmeldelse af Apple TV 4K (2021): Ny fjernbetjening kan ikke kompensere for høj pris

Det er den nye edict fra giganterne i streamingmedier, der håber at modvirke den almindelige praksis med at dele kontoadgangskoder uden at fremmedgøre abonnenter, der har vænnet sig til hacket. Hvis du er ny på streamingplatformen, er der ingen grund til at bekymre dig. Du skal returnere det inden for et bestemt antal dage. Til denne dato er MBMS blevet indarbejdet i et meget begrænset antal kommercielle netværk. De konkluderede, at selv om RaptorQ-koden har bedre kodningsegenskaber, er den for kompleks til effektiv afkodning i realtid i MBMS-terminaler. Pr. kontrakt sker den forbedrede kodningsydelse på bekostning af øget kodning og afkodning af kompleksitet. Flytningen kommer med Amazon oplever stigende vækst i online detailhandel og cloud computing, samtidig med at et skub ind i underholdning som flere forbrugere henvende sig til streaming medier.

Prosumers i sociale medier er kendetegnet ved fælles mål. Med sociale live streamingtjenester ankom synkrone SNS’er. AT &T WatchTV er en live streamingtjeneste, streaming der giver dig mulighed for at streame 37 kanaler for $ 15. På sociale live streamingtjenester har hver bruger mulighed for at streame sit eget live show i realtid. Raptor-koder med andre eksisterende tilgange under forskellige MBSFN-implementeringer, brugerpopulationer og fejlprocenter. Disse værker analyserede systemafvejningerne mellem AL-FEC og PHY-FEC for MBMS og konkluderede, at kun et veldesignet system, der kombinerer begge kodere, kan maksimere effektiviteten og brugeropfattelsen. På den anden side undersøger denne artikel også, hvordan scenariets betingelser med hensyn til signal-til-interferens plus støjeffektforhold (SINR) påvirker valget af PHY-FEC- og AL-FEC-parametre. FY-FEC og AL-FEC. Hovedformålet er at opnå de bedste konfigurationer, der tillader den højeste datahastighed for E-MBMS-tjenesten, når der allokeres en fast mængde ressourcer til E-MBMS.

Med hensyn til LTE og anvendelsen af AL-FEC i E-MBMS, Alexiou et al. Denne artikel evaluerer fordelene ved AL-FEC i streamingtjenester via LTE MBSFN-netværk og giver retningslinjer for effektiv transmission af E-MBMS-tjenester. Resten af denne artikel er organiseret på følgende måde: Afsnit 2 beskriver de vigtigste funktioner i E-MBMS, der er inkluderet i 3GPP LTE-standarden. E-MBMS indeholder igen SFN- og AL-FEC-mekanismer og tilføjer nye funktioner, der er nedarvet fra andre vellykkede broadcast-netværk, f.eks. AL-FEC via E-MBMS streamingtjenester. Uanset om du vil have en håndfri mulighed, rigelig intern lagerplads, noget overkommeligt og / eller 4K-tilgængelighed, er der en streamingenhed til dig. Der er ingen nye porte langs dens blanke sider, og bagsiden af enheden huser stadig porte til strøm, HDMI-out og Ethernet. 1. Der er ingen bekymringer om alle dine favoritter, der allerede er lejet ud.

Resultaterne påpegede også, at forholdet mellem kodningshastigheder, der er defineret i MBMS, ikke er det optimale. Omfattende simuleringer er blevet udført ved hjælp af en proprietær LTE-kompatibel systemniveausimulator, der er blevet udvidet til at vurdere AL-FEC-beskyttelse. Det ville være gavnligt at reducere beskyttelsen på det fysiske lag og øge Raptor kode beskyttelse. Beskyttelsesperioden skal dog tages i betragtning i tilfælde af streamingtjenester for at garantere små zappetider, der defineres som den tid, der er gået, siden seeren trykker på kanalskifteknappen, indtil den nye kanal vises. Endelig evalueres forskellige alternativer til E-MBMS-planlægning for at bestemme, hvordan forskellige tjenester skal multiplekseres inden for AL-FEC-interleaving-tiden.