Inuit Eskimo fedtstensudskæringer som Corporate og kulturelle gaver

En af de unikke måder om canadiske organisationer er deres valg af corporate eller kulturelle gaver. I mange tilfælde for begge selskaber gør forretningsmennesker og politiske organisationer gennemfører kulturelle anliggender internationalt er brugen af Inuit Eskimo fedtstensudskæringer fra den canadiske Arktis som gaver. Dette er især sandt for gaver til udenlandske enkeltpersoner, organisationer eller stats. I en verden af handel, har canadiske selskaber drive international forretning i udlandet bragt over Inuit fedtstensudskæringer for deres nuværende eller potentielle udenlandske samarbejdspartnere. Asiatiske og europæiske virksomheder har accepteret Inuit fedtstensudskæringer som Firmagaver med stor glæde da Inuitkunst er så eksotiske til dem som Ferraris er til nordamerikanerne. Faktisk, når de laver forretninger i Japan eller i hurtigt voksende Kina, canadiske Inuit kunst vil være et meget nyttigt værktøj til at opbygge langsigtede forretningsforbindelser. Dette gælder også for at gøre indhug i de udvikle europæiske markeder samt.

Inuit Eskimo fedtstensudskæringer fra den canadiske Arktis er blevet brugt som kulturelle gaver i mange år. Udenlandske royalty, præsidenter og andre diplomater har fået Inuit Eskimo fedtstensudskæringer som et token af canadiske kultur. Modtagerlisten har inkluderet en hel del amerikanske præsidenter som godt. Det siges, at prins Charles i Det Forenede Kongerige har været en stor fan af Inuitkunst lige siden han fik en fedtsten carving som en gave for mange år siden. Hans interesse har resulteret i mere bevidsthed om canadiske Inuit kunst i Storbritannien. Canadiske akademiske og uddannelsesmæssige grupper har rejst til udlandet med Inuit Eskimo fedtstensudskæringer for deres udenlandske kolleger også.

Inden for Canada, har Inuit Eskimo fedtstensudskæringer været populære pensionering gaveartikler i de seneste år. Nogle gange har de fået tildelt som præmier for gode resultater som top salg mennesker i virksomheder. En Inuit Eskimo fedtsten carving er absolut et godt alternativ til den standard plaque eller trofæ award. Hvis sådanne illustrationer er meget værdsat af modtagerne i canadiske selskaber, bare forestille sig hvor meget mere Inuitkunst ville være værdsat i virksomheder uden for Canada som i USA eller Asien. En canadiske Inuit Eskimo fedtsten udskæring vil blive betragtet som en ekstra speciel præmie.

Brugen af Inuit Eskimo fedtstensudskæringer i corporate og kulturelle gave at give er i dag et resultat af, hvor langt Inuit kunst er kommet. Det er bevis for, at denne type af oprindelige indfødte kunst har gjort det til den fine kunst status, som det fortjener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *